март 26, 2023

Керана лъсна по гащички в Капките, имитацията й на Бионсе бе брилянтна (Певицата отмъкна победата под носа на Дара – Снимки)

Певицата се справи отлично със задачата да имитира Бионсе с провокативно облекло, но си показа бельото

https://kliuki.net/bg-kliuki/kerana-lasna-po-gashtichki-v-kapkite-imitaciyata-y-na-bionse-be-brilyantna-pevicata-otmakna-pobedata-pod-nosa-na-dara-snimki/200756 Kliuki.net
Керана лъсна по гащички в Капките, имитацията й на Бионсе бе брилянтна (Певицата отмъкна победата под носа на Дара – Снимки)

Когато Керана излезе на сцената зрителите загубиха ума и дума. И не само те. Певицата трябваше да имитира Бионсе, а пеенето й бе повече от прекрасно. Да не говорим за танците, с които също се справи като самата звезда. Това установи  журито, което застина докато гледаше изпълнението на Керана.Особено Веско Маринов, който остана като препариран не само от изпълнението, но и от нейната визия.

Керана така се разхвърля на сцената, че зрителите ахнаха от дългите й крака. А камерите като, че ли нарочно акцентираха на провокативния й тоалет, под който се показаха гащичките на певицата и всеки момент можеше да лъсне и нещо повече. Сребърната мини рокличка на Керана се вдигна от от самото начало, заради бурните танци.

Така зрителите установиха, че певицата предпочита бельото да й е от дантела и фин сатен. Но коментират, че според тях победата е заслужавала повече Дара, а не Керана: „За  мен трябваше да спечели Дара, пя вълшебно, не бях очаквала от нея да се справи с оперна ария. И Керана  се представи зашеметяващо, но изпълнението на Дара ме трогна.” , „Много силен лайв, спорно беше между Керана и Дара, моя фаворит бе Дара, особено заради арията, но и Керана се раздаде в  танците!”

Източник: Блиц