юни 16, 2024

Кичка Бодурова стъпва тежко като бронетранспортьор (Певицата мяза досущ на Милена в този кожен костюм - Снимка)

Модният експерт Евгени Минчев се произнесе за тоалета на наедрялата изпълнителка

https://kliuki.net/bg-kliuki/kichka-bodurova-stapva-tezhko-kato-bronetransportyor-pevicata-myaza-dosusht-na-milena-v-tozi-kozhen-kostyum-snimka/223068 Kliuki.net
Кичка Бодурова стъпва тежко като бронетранспортьор (Певицата мяза досущ на Милена в този кожен костюм - Снимка)

Лорд Минчев е човек, който не може да скрие мнението си за външния вид на знаменитостите. Този път на прицел му попадна звездата на естрадата Кичка Бодурова. Зърнал легендарната певица на снимка като един виден светски разбирач лорда веднага си изказа забележките относно облеклото на „американската” мадам: „Виждам аз Кичка Бодурова как стъпва бавно  и тежко и се движи уверено в пространството на модата. Все едно госпожата е тръгнала на важен поход да спасява цял свят със собствената си красота … Но е подбрала тоалет, който не й отговаря на натюрела.

Облеклото й я прави да изглежда на пръв поглед доста наедряла и загрубяла. Каквато никой в родината й не я познава. Сякаш под кожения си костюм се е навлякла не с един, а с три дебели пуловера. Е, възможно е и това защото да летиш над океана може да замръзнеш или да умреш от студ. Леко ми напомня на Милена, при която такава визия  е по-възможна. 

А самата Кичка, която възпява в творчеството си маслинови клонки и бризове от морето по биха й подхождали ефирни рокли, обсипани с цветя в бели или пясъчни тонове, а не кожен тоалет в черно… Какво ти става бе, Кичке?” пита се лорда.

Източник: Телеграф