май 04, 2024

Клъцни-срежи! Мария изби рибата с калпав фотошоп (Певицата втрещи с окастрено тяло – Снимки)

Попфолк певицата Мария шашна с нестандартна фотосесия

https://kliuki.net/bg-kliuki/klacni-srezhi-mariya-izbi-ribata-s-kalpav-fotoshop-pevicata-vtreshti-s-okastreno-tyalo-snimki/196776 Kliuki.net
Клъцни-срежи! Мария изби рибата с калпав фотошоп (Певицата втрещи с окастрено тяло – Снимки)

Кадрите предизвикаха колкото учудване, толкова и ехидни полуусмивки. Чалгаджийката доста се е постарала, за да изглежда по този начин, спор няма. Особено ползотворна е била обработката с фотошопа, при която буквално са изрязани части от тялото ѝ. Каква точно е била целта на подобно “кълцане”, засега историята мълчи. Но е факт едно – Мария изглежда, меко казано, странно с липсващите си късове месце от дадени части на тялото.

 

 

Предвид намерението си винаги да блести пред феновете си, и този път певицата е надминала себе си. Е, ако не тя лично, то поне този, който е обработвал снимките. Крайно отрязана е чалгаджийката в областта на кръста, малко над задните части. Какво толкова не си харесва в тази област, е трудно да се каже. В последните месеци за нея и килограмите ѝ се заговори доста. Мария е драстично отслабнала и като за жена на тези години нещо не си е нацелила размерите. Фигурата ѝ се конкурира успешно с анорексичните фигури на младите и нестабилни момичета, които следват идолите си и се подлагат на зверски диети. Затова и допълнителното орязване с някои програми в случая изглежда напълно излишно. Дано поне фолкаджийката си се харесва!