април 27, 2024

„Кобрата” Виолета сама си рязна главата в „Игрите” (Майката на Дени бе закована на местопрестъплението)

Чутовен гаф сътвори бизннесдамата в силовото рилити

https://kliuki.net/bg-kliuki/kobrata-violeta-sama-si-ryazna-glavata-v-igrite-maykata-na-deni-be-zakovana-na-mestoprestaplenieto/211624 Kliuki.net
„Кобрата” Виолета сама си рязна главата в „Игрите” (Майката на Дени бе закована на местопрестъплението)

Виолета Стайкова се оказа участничката, която грубо наруши правилата в „Игри на волята”. Снощи Ралица Паскалева закова майката на Денислава направо на местопрестъплението . В  момент когато тунигованата дама предаде информация на Дени, че гладиаторите са номинирали Цвети и нея ще изпратят на битка.

„Кобрата” Виолета сама си рязна главата в „Игрите” (Майката на Дени бе закована на местопрестъплението)

Инцидентът с предателството се случи в момента, когато мъж от екипа връзва с пранги двете племена преди битката. Това бе снимано и после бе излъчено за доказателство на съвета.

„Кобрата” Виолета сама си рязна главата в „Игрите” (Майката на Дени бе закована на местопрестъплението) - Снимка 2

От пуснатия от Ралица запис се видя как Вили предава на Денислава името на Цвети. А Рълев и Крум нападнаха предателката с думите, че каквото става в племето си е тяхна работа и такава информация си е предателство, ядоса се Иван. А Крум добави, че сега ще изберат човек, който да смаже Цвети на арената и да й вземе златните грошове.

„Кобрата” Виолета сама си рязна главата в „Игрите” (Майката на Дени бе закована на местопрестъплението) - Снимка 3

А Ралица заяви, че е недопустимо между племената да се обменя информация и затова наказват Виолета със служебна номинация. И то, въпреки контузиите ще се изправи в битка срещу Цвети.

Зрителите веднага реагираха на инцидента, като обвиниха Вили, че сама падна в капана, който заложи на къдрокоската. И пожелават успех на Цветелина и искат да се върне в племето. Публиката обаче се пита като Виолета ли са новите баби и пише: „За съжаление такива са от поколението на новите Баби, джуки,  пиърснг, силикони, лепени мигли и … мъжкарско поведение, нищо женствено, да са ни честити!”

Източник: България днес