май 04, 2024

Коцето показа порасналите си деца (Певецът заведе семейството на морска ваканция – Фото)

Константин най-сетне намери време и за семейството си

https://kliuki.net/bg-kliuki/koceto-pokaza-porasnalite-si-deca-pevecat-zavede-semeystvoto-na-morska-vakanciya-foto/202235 Kliuki.net
Коцето показа порасналите си деца (Певецът заведе семейството на морска ваканция – Фото)

След като в продължение на седмици бяхме свидетели на какви ли не шеговити клипчета и снимки в профилите му, певецът се сети да покаже и децата си. Вероятно по случай великденските празници той е решил да зарадва семейството с неочаквана ваканция. От изненадващия кадър в Инстаграм се вижда, че мястото със сигурност предлага летни емоции и много море. Популярните дестинации в бранша най-често включват Бали, Малдивите и други подобни места, а както се вижда, и Коцето разбира от хубаво.

За капак той позира с двете си деца и дори само от една снимка можем да съдим колко са пораснали. Изпълнителят не обича да поставя наследниците си в центъра на вниманието, но може би покрай Великден все пак е решил да пооткрехне завесата към тях. Мястото предразполага за летни емоции и много игри. Показателно е и видеото от басейна, в което Коцето се забавлява с момчето си.

Кадърът от морския бряг пък е забележителен – хваща моделите в толкова интересни позиции, че не успяваме да решим на кого повече приличат. Някои биха вметнали, че са “откраднали” най-хубавото и от майка си, и от баща си. Особено пораснала изглежда щерката на Константин. Брат ѝ по нищо не ѝ отстъпва и ако кара с това темпо, скоро ще я задмине по ръст.