май 03, 2024

Коцето показа сина си (Малкият расте копие на татко си – Фото)

През летните месеци певецът май отделя повече време за семейството си

https://kliuki.net/bg-kliuki/koceto-pokaza-sina-si-malkiyat-raste-kopie-na-tatko-si-foto/206630 Kliuki.net
Коцето показа сина си (Малкият расте копие на татко си – Фото)

След пътуването в Барселона той отново се завърна на работа, като последното му включване в социалните мрежи е от съвместно участие със Софи Маринова.

Професионалните ангажименти обаче не го отделят изцяло от фамилията. Кадрите от Испания с Надя, макар и доста малко, все пак ни напомниха, че Коцето се води щастливо женен.

Така дойде ред и на малкия му син, когото феновете му имаха честта отново да видят в Инстаграм. Русокосото момче расте като гъбка и според някои е одрало кожата на баща си. Почитател коментира, че хлапето на практика е Константин като малък. Макар да се забелязва и прилика с Надя, може би гените на изпълнителя за момента са по-силни.

Освен син, Коцето има и дъщеря, но нейна скорошна снимка в мрежата липсва. Видеата, които той публикува, обикновено са шегаджийски и целят да предизвикат усмивки. Семейните снимки са рядкост в профила му. Макар да се носят легенди за интимния му списък, поне официално певецът си има половинка, с която създадоха и две деца. Наследниците му растат неусетно, а за татко им остава само да се гордее с тях. Колко е дръпнал малкият например, добре личи от умилителния кадър.