май 10, 2024

Коко от “Фермата” зарадва жената и децата със 100 бона, мечтае за живот на село (Снимки)

България си има нов печеливш

https://kliuki.net/bg-kliuki/koko-ot-fermata-zaradva-zhenata-i-decata-sas-100-bona-mechtae-za-zhivot-na-selo-snimki/214349 Kliuki.net
Коко от “Фермата” зарадва жената и децата със 100 бона, мечтае за живот на село (Снимки)

Деветият сезон на предаването “Фермата” приключи доста успешно. На финала се озоваха все силни конкуренти, като в крайна сметка зрителският вот определи безапелационния победител. Костадин Велков, по-известен като Коко, грабна 100-те хиляди и със сигурност си подсигури една доста по-богата Коледа.

Младокът е едва на 34 и се развива като туристически консултант. Гледа си стабилно семейството и се радва на две деца. Хубавата му съпруга работи като фотомодел и танцьорка. Двамата са родители на две малки деца – Ниа на две години и баткото Антъни – на цели 4.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kostadin Velkov (@kvelkovv)

Една от причините Коко да участва във формата, е желанието му да живее на село. Подобна амбиция обаче никак не се нравела на благоверната му, която нямала намерение да зарязва градския начин на живот. Въпреки това в семейството им царели любов, мир и разбирателство.

Какъв е планът за печалбата от играта, все още не се знае. Голяма част от победителите в другите риалити формати вложиха средствата, за да сбъднат по някоя от мечтите си. Доколко Костадин ще съумее да умножи богатството си, предстои да видим. От днес официално той е по-богат със 100 000 лева, като се доказа като безспорен фаворит в отбор “Канатица”.

Източник: ladyzone.bg