October 03, 2024

Комплексарят Кралев отмъкна победата в „Игрите” под носа на Борисенко и Венци (Подозират, че си е платил или го пазят заради интригата)

Най-омразният играч се спаси с неочакван обрат от „Блатото” и се върна пак при „Гордите”

https://kliuki.net/bg-kliuki/kompleksaryat-kralev-otmakna-pobedata-v-igrite-pod-nosa-na-borisenko-i-venci-podozirat-che-si-e-platil-ili-go-pazyat-zaradi-intrigata/231262 Kliuki.net
Комплексарят Кралев отмъкна победата в „Игрите” под носа на Борисенко и Венци (Подозират, че си е платил или го пазят заради интригата)

Във втората част на снощния епизод се случи  драматична развръзка. Изгоненият от „Гордите” богаташки син се върна при старото си племе. След като измъкна победата под носа на по-силните от него Венци и Борисенко.

И въпреки, че се контузи по време на битката, Кралев реши пъзела по-бързо от всички и си осигури да избере в кое племе да се завърне. Естествено избра Жълтите, които в момента са на Стопанството.

Само, че публиката на силовото шоу заподозряха, че победата на Кралев никак не е случайна. И написаха в социалната мрежа, че сигурно си е платил да се докопа до победата. Никой не харесва Симеон Кралев и смятат, че с нищо не е заслужил да бъде бутан напред. Възмутените зрители са на мнение, че има много по-добри играчи от” този мамин убавец”и коментират как Кралев се възползвал от варела, който поставиха заради жените да се качват по него на мрежата.  А когато стигна до края на пъзела, камерата не засне как всъщност го е решил и го попиляха с коментари:"Кралев, единствен от мъжете минаваше на мрежата, като стъпваше на варела, поставен за жените! Толкова за татковото синче, ядосват зрителите.

Всичко това навява на мисълта, че или sи е платил да продължи, или от продукцията го запазват, за да има интрига в силовото шоу: „Какви са тия двойни стандарти за богатия лигльо?Плъзнал е някой лев и заради него променят правилата, за да може да се филмира и да продължи напред. Щe гледаме новата пиеса наречена „Отмъщението”.

Източник:Фейсбук