май 02, 2024

Консерви ли ще прави? Мария Илиева провеси тенекиени капачки на ушите в "Гласът на България" (Уникум снимки)

Певицата втрещи с ужасни обеци, приличащи на капачки за буркани

https://kliuki.net/bg-kliuki/konservi-li-shte-pravi-mariya-ilieva-provesi-tenekieni-kapachki-na-ushite-v-glasat-na-balgariya-unikum-snimki/208801 Kliuki.net
Консерви ли ще прави? Мария Илиева провеси тенекиени капачки на ушите в "Гласът на България" (Уникум снимки)

Мария Илиева е новия член на журито заедно с Миро в „Гласът на България”.  Всички очакваха нейната поява в музикалния формат.

Консерви ли ще прави? Мария Илиева провеси тенекиени капачки на ушите в "Гласът на България" (Уникум снимки)

За съжаление феновете на шоуто за певчески таланти бяха изненадани не само от стайлинга на певицата, но и от нейното невъздържано поведение.

Почитателите на Мария, която бе издокарана с черна къса рокля, с връзки на бюста и някакви лъскави тенекета на ушите, подобни на капачки за консерви бяха разочаровани. И се питат:”Къде отиде нежната и фина Мария Илиева, държи се просташки и безобразно.”

Консерви ли ще прави? Мария Илиева провеси тенекиени капачки на ушите в "Гласът на България" (Уникум снимки) - Снимка 2

Освен нелепите й обеци и прекалено късата рокля, под която се виждат дебелите кълки на певицата, хората негодуват от това, че Мария не само не показва класа, а подражава на Дара:”И Дара и Мария се държат ужасно, лигавят се и силно крещят,отварят едни огромни усти, че заглушават всички. А това, че натискат бутона с крака е безобразно и просташко!”

Консерви ли ще прави? Мария Илиева провеси тенекиени капачки на ушите в "Гласът на България" (Уникум снимки) - Снимка 3

Консерви ли ще прави? Мария Илиева провеси тенекиени капачки на ушите в "Гласът на България" (Уникум снимки) - Снимка 4

 „Не можах да повярвам как Мария си вдигна крака и натисна бутона. Имах друго мнение за нея, постоянно преиграва и се излага, чудя се къде се скри нежната и фина преди певица!”, „Много недостойно поведение от женската половина на журито, особено от страна на Мария Илиева. В сравнение с жените Миро и Иван Лечев са с точен израз и класи над тях.", пишат зрителите на шоуто.

Източник:Фейсбук