май 04, 2024

Константин се блъска със системи, Алисия кърши снага по процедури (Чалгата се побърка по инфузионната терапия)

Константин и Алисия зададоха нова мода в чалга индустрията

https://kliuki.net/bg-kliuki/konstantin-se-blaska-sas-sistemi-alisiya-karshi-snaga-po-proceduri-chalgata-se-pobarka-po-infuzionnata-terapiya/197348 Kliuki.net
Константин се блъска със системи, Алисия кърши снага по процедури (Чалгата се побърка по инфузионната терапия)

По всичко личи, че фолкаджиите си намериха ново хоби – хард процедури за разкрасяване и детокс. Прословутата инфузионна терапия явно тепърва навлиза у нас и разбира се, попфолк звездите първи ѝ пристанаха. Въпросното “лечение” представлява интравенозно вкарване на различни вещества в организма. Целта на вливките са пълен детокс и подмладяване на тялото, както и балансиране на всички жизнени процеси в него. Константин, какъвто си е зевзек, повлече крак и се пусна директно от кабинета, където системите пълнеха кръвта му с антиоксиданти и микроелементи.

Колежката му Алисия също не пропусна да се обяви като фенка на инфузиите и буквално комбинира ред процедури в рекламното си клипче. Така родните чалга звезди зададоха нов хоризонт в процедурите за красота. Идеята на терапията безспорно е привлекателна. Тя трябва да прочисти тялото от ненужните вещества, като същевременно го напълни с редица полезни елементи. Венозното прокарване пък гарантира бърз резултат и ако съдим по отзивите, всички потърпевши скоро ще чукнат безсмъртието. Детоксът стана особено популярен в последните години и не една и две популярни личности пълнят публичното пространство с рецептите си за младост и дълголетие. След инфузионната терапия пък май трябва да очакваме хора от ново поколение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALISIA (@alisiaofficial_)