май 02, 2024

Константин се изгаври с Диона, яхна и ново порше (Снимки + Видео)

Певецът успява да намери повод за смях дори в сериозните неприятности, които сполетяха колежката му

https://kliuki.net/bg-kliuki/konstantin-se-izgavri-s-diona-yahna-i-novo-porshe-snimki-video/217283 Kliuki.net
Константин се изгаври с Диона, яхна и ново порше (Снимки + Видео)

Диона нашумя в последните дни, след като бе хваната да шофира под влияние на наркотични вещества. Обществото като цяло настръхна срещу нея, докато колегата ѝ се отчете с доста провокативно видео. В центъра на интригата му е баровски автомобил, откъдето Коцето се подава крадешком и сякаш без да иска, изпуска три опаковки “Нурофен”.

После, също толкова шегаджийски, отново отваря вратата и си ги пъхва обратно на топло. Видеото бе посрещнато със смях и майтапчийски коментари. Според някои съвсем скоро на хоризонта ще изгрее и кючек “Нурофен” и предвид актуалността на темата, наистина ще се случи.

Константин е всеизвестен с чувството си за хумор дори за сериозните неща. Новата му придобивка – луксозно порше в жълто, също бе представена с колоритно видео. Редовната му компания в майтапа – Фънки, досущ като илюзионист, разкрива баровското возило пред очите на всички присъстващи.

Коцето пък не пропусна да благодари на замесените в обзавеждането с новата придобивка в краткия анонс към видеото си в Инстаграм. Така в кръга на шегата изпълнителят успя да се похвали с поредния си подарък и междувременно да се избъзика с колежката си Диона.

Източник: Инстаграм