September 08, 2024

Константин щурмува Португалия (С Надя се вихрят като влюбени гълъбчета – Снимки)

Ако не за работа, Коцето е в настроение за ваканция

https://kliuki.net/bg-kliuki/konstantin-shturmuva-portugaliya-s-nadya-se-vihryat-kato-vlyubeni-galabcheta-snimki/226879 Kliuki.net
Константин щурмува Португалия (С Надя се вихрят като влюбени гълъбчета – Снимки)

Лятото повлече родните фолкаджии по света и Константин определено влезе в ритъм с колегите си. Пресни-пресни се оказаха кадрите му от Португалия, където певецът се радва на слънцето в компанията на хубавата си жена. С Надя се пуснаха от Лисабон и предвид снимките хич не си поплюват да го раздават като влюбени гълъбчета.

Въпреки че на певеца му се приписват безкрайни изневери още от време оно, засега бракът им върви и двамата често-често намират време на отскочат до някое хубаво местенце. Не е ясно дали децата са с тях за момента. Обикновено фамилията си позволява семейни почивки в пълен комплект, което и след време лъсва в Инстаграм. За момента липсват кадри на хлапетата, а в центъра на събитията са само Коцето и Надя.

На родна земя певецът е доста активен в Мрежата с майтапчийските си клипове. Открай време му се носи славата на шегаджия и появи ли се нещо ново в нета, той бърза да направи своя адаптация. С Надя пък използват летните месеци за по някое пътуване, като обикновено отскачат до поредната топла дестинация. След проблемите, които Константин имаше с всевъзможни вируси, бягството от нашите ширини е добре дошло.

Източник: Инстаграм