май 04, 2024

Константин включи и щерката в майтапчийските си клипове (Марияна израсна копие на майка си – Видео)

Коцето открай време се слави като първи шегаджия

https://kliuki.net/bg-kliuki/konstantin-vklyuchi-i-shterkata-v-maytapchiyskite-si-klipove-mariyana-izrasna-kopie-na-mayka-si-video/221989 Kliuki.net
Константин включи и щерката в майтапчийските си клипове (Марияна израсна копие на майка си – Видео)

За целта често-често прави включвания в социалните мрежи с майтапчийски видеа. Компания до този момент са му правили най-вече верните му дружки Фънки и Преслава. Е, изпълнителят си намери ново другарче в игрите – собствената му щерка Марияна. Девойката вече е пораснала госпожица и явно е наследила чувството за хумор на татко си. Общата им изява в случая е в магазин, където Константин се е развихрил явно като упорит сваляч. Той бързо-бързо фокусира привлекателна млада дама в гръб, към която се насочва с пазарската количка и уж без да иска, се блъска в нея. Следва палаво извинение, а след него в акция е щерката.

Девойката засилва своята количка към баща си и буквално го смачква при “катастрофата”. Репликата ѝ в случая е показателна – “Извинявай много, тате!”, съвсем както допреди малко той се е извинил на едродупестата мацка. На последователите му в мрежата направи впечатление не само забавното клипче, но и извънземната прилика на дъщеря му с майка ѝ. Марияна изглежда като копие на Надя, а предвид актуалната ѝ визия е пораснала буквално за месеци и се е превърнала в красива млада дама. Ситуацията в магазина явно идва и като отговор на непрестанните обвинения в изневери, които търпи Константин в продължение на години.

Източник: Инстаграм