май 01, 2024

Контузената Виолета влече гладиаторите към дъното (Не иска да напусне „Игрите”, ще кара на успокоителни)

Освен, че е интригантка, майката на Дени показа и завиден инат

https://kliuki.net/bg-kliuki/kontuzenata-violeta-vleche-gladiatorite-kam-danoto-ne-iska-da-napusne-igrite-shte-kara-na-uspokoitelni/213238 Kliuki.net
Контузената Виолета влече гладиаторите към дъното (Не иска да напусне „Игрите”, ще кара на успокоителни)

Виолета Стайкова, макар и контузена не иска да напусне „Игри на волята”, въпреки, че заради нея гладиаторите пак ще мизерстват на Стопанството. Във вчерашния епизод видяхме как баба Вили не успя да мине по „гъбките” и забави племето си, което не можа да спечели териториалната битка, а Резиденцията  за тях си остана блян.

Най-възрастната жена от племената в този сезон изстреля канонада от признания за болките, които изпитва напоследък: „Не мога да ходя, тазобедрената ми става в блокирала, усещам единия си крак по-къс, а глезена ми е подут. Заради болките в гърба мога да стоя само права или легнала, не мога да седна!”

Контузената Виолета влече гладиаторите към дъното (Не иска да напусне „Игрите”, ще кара на успокоителни)

Но въпреки контузиите си тя няма намерение да се откаже от играта на крачка от финала. Виолета прояви завиден инат и се зарече, че макар и на успокоителни ще продължи заедно с останалите. Тези думи на американската брокерка докараха до  сълзи дъщеря й, която се уплаши за проблемите на възрастната си родителка.

Контузената Виолета влече гладиаторите към дъното (Не иска да напусне „Игрите”, ще кара на успокоителни) - Снимка 2

А зрителите като един изригнаха срещу Виолета и казват, че отдавна й е време да с ходи вкъщи: „Тая с толкова злоба в себе си бълва змии и гущери срещу всеки. Как не си контузи голямата уста, да спре да се заяжда. Поне да имаше чувство за срам, да я съжали човек!”, коментират хората във  фейсбук. А друг зрител добавя: „Чест прави на Рълев, че се опита да успокои Вили, това е причината той да ми е фаворит. Показва спортсменска игра от началото на сезона. Уникално момче, адмирации!”

Предстоят ни да видим дали все пак Виолета Стайкова продължава напред и каква ще й е съдбата в битката за 100-те бона!

Източник: Бг днес