април 28, 2024

Контузеният покерджия се добра до полуфинала, благодарене на острия си ум (На Рълев пък гаджето му попари мерака за победа)

Макар и контузен Елвиса отстрани Дени и се класира за полуфиналите, а Рълев получи студен душ от бившата си приятелка

https://kliuki.net/bg-kliuki/kontuzeniyat-pokerdzhiya-se-dobra-do-polufinala-blagodarene-na-ostriya-si-um-na-ralev-pak-gadzheto-mu-popari-meraka-za-pobeda/213827 Kliuki.net
Контузеният покерджия се добра до полуфинала, благодарене на острия си ум (На Рълев пък гаджето му попари  мерака за победа)

В снощния епизод се случиха  неща, които развълнуваха публиката на „Игри на волята”. Никой не очакваше на новия любимец на зрителите Мартин късметът да му изневери и той да получи жестока контузия на едната ръка и за малко да отпадне вместо Денислава. Добре, че блондинката се затрудни на пъзела и Елвиса реши преди нея философската сентенция, благодарение на опита си и не по-малко на блестящия си акъл.

Контузеният покерджия се добра до полуфинала, благодарене на острия си ум (На Рълев пък гаджето му попари  мерака за победа)

Още по-драматичен бе края на епизода, в който от продукцията изненадаха Иван Рълев  и вкараха в шоуто бившата му приятелка. С която зъботехникът се разделил малко преди да влезе в „Игрите”. Срещата им бе емоционална, но Йоана поряза сочения за победител на шоуто. Девойката каза, че за сега не му дава втори шанс, а ще изчака и ще помисли дали ще са заедно от тук нататък.

Контузеният покерджия се добра до полуфинала, благодарене на острия си ум (На Рълев пък гаджето му попари  мерака за победа) - Снимка 2

Контузеният покерджия се добра до полуфинала, благодарене на острия си ум (На Рълев пък гаджето му попари  мерака за победа) - Снимка 3

Поведението й предизвика много  хапливи коментари от страна на зрителите:”Не разбрах защо дойде това момиче. Само да го натъжи ли преди финала. Личеше си, че той я обича, а тя него не. Усеща се, че е меркантилна. И все едно му каза сега сме само приятели, но ако грабнеш 100-те бона ще сме заедно!”, „Не усетих нищо искрено в нея, а Рълев с каква любов я посрещна.Тъжна гледка, той заслужава много повече, тя го направи по-симпатичен, като го отхвърли, трагедия!”, „Явно Йоана надуши пачките, но му уби мерака за победа!”, пишат зрители на „Игри на волята”.

Източник:Инстаграм