май 07, 2024

Кой е стилистът на Алек от „Ергенът”, който го облича като палячо (Не е ли наясно, че на официално събитие не се ходи с къси гащи и сако?)

За втори път ергенът врещи с неподходящ стайлинг

https://kliuki.net/bg-kliuki/koy-e-stilistat-na-alek-ot-ergenat-koyto-go-oblicha-kato-palyacho-ne-e-li-nayasno-che-na-oficialno-sabitie-ne-se-hodi-s-kasi-gashti-i-sako/218964 Kliuki.net
Кой е стилистът на Алек от „Ергенът”, който го облича като палячо (Не е ли наясно, че на официално събитие не се ходи с къси гащи и сако?)

Явно в третия сезон на романтичното шоу на зрителите вече им омръзна да гледат дрязги между момичетата, а повече са впечатлени от безумния стайлинг на Алек Младенов. Който на моменти им прилича на палячо. Заради неподходящото си облекло. С  което вече два пъти се появява в изискан ресторант или на коктейл с участничките.

По интересен им се вижда бизнесмена, влязъл в „Ергенът” да намери своята сродна душа.Самият ерген за сега се показва като доста странна птица и трудно разгадаема личност. Още от самото начало стана ясно, че предпочита по-зрели дами и още на първата си среща каза, че иска да има повече деца от баща си.

Още от третия епизод се разбра, че Алек няма нищо против да заведе поканената от него жена на луксозен ресторант по къси гащета, риза и сако. Докато тя е облечена с официална рокля до земята, досущ като принцеса. На зрителите им се видя доста нелепа  ситуацията, но са категорични, че такива официални панталонки може и да има, но не са подходящи за този повод, особено в съчетание със сакото.

Подобно нщо се случи и на коктейла, даде от него в чест на победтелките в "Олимпийските игри".

И момите бяха издокарани в строго официални тоалети, докато Алек крачеше сред тях по голи кълки и приличаше на щъркел в харем.А зрителите критикуват:”Един панталон не му ушихте на тоз ерген, с тез бермуди ще замръзне момчето!”, „Кой е стилистът на Алек?, Тотално е зле, но поне Джорджано го възпя:”Къси гащета и морее, хубав часовник, добър любовник!”, а друг добавя:”С къси гащи и сако е като сандали с чорапи!”

Източник: Фейсбук