април 28, 2024

Кой отпада тази вечер - Оряшкова или Елвиса (Кой се класира трети на финала на „Игри на волята”)

Развръзката е близо, шампионката по самбо отпада от Мартин

https://kliuki.net/bg-kliuki/koy-otpada-tazi-vecher-oryashkova-ili-elvisa-koy-se-klasira-treti-na-finala-na-igri-na-volyata/213012 Kliuki.net
Кой отпада  тази вечер - Оряшкова или Елвиса (Кой се класира трети на финала на „Игри на волята”)

Мария Оряшкова се сдоби с номинация на съвета снощи. След като Старейшините загубиха най-изненадващо от Гладиаторите се изправиха на съвет при Ралица край огъня.Те единодушно номинираха Оряшкова като най-слабото звено в племето и я пратиха на битка срещу Елвиса.

На съвета се разбра още, че при тях има една скрита коалиция между Момчи, Дунев  и Мишо. И към тях се е присъединила и Денислава. Която загърби жените и не подкрепи Мария, за да си спаси кожата. Дъщерята на Виолета се позова на близостта си с Михаил, с когото на Чистилището си обещали да си пазят гърбовете.

Кой отпада  тази вечер - Оряшкова или Елвиса (Кой се класира трети на финала на „Игри на волята”)

Очакванията на зрителите за битката между Елвиса и шампионката по самбо са да е от най-драматичните, изиграли се до сега в пети сезон. Но повечето от тях ще се разочароват защото арената ще напусне Оряшкова. А Марто продължава към финала.

Кой отпада  тази вечер - Оряшкова или Елвиса (Кой се класира трети на финала на „Игри на волята”) - Снимка 2

Според репортер на светското издание „Блиц”, който научил развръзката, Мартин Николов ще трябва да ходи от тук нататък редовно на елиминации и на него ще се падне честта да отстрани и Денислава и майка й Виолета. Които ще отпаднат точно от него. Той ще се добере до големия финал, но ще бъде трети. След като Момчил и Рълев ще спорят в битка за 100-те бона.

Източник: Блиц