април 28, 2024

Кой похапва тайно в „Игри на волята” и ползва телефон? (Подозират Албена Ситнилска в измамата – Подробности)

Гонят служебно участник от „Игрите”, уличиха Албена Ситнилска в нарушение на правилата

https://kliuki.net/bg-kliuki/koy-pohapva-tayno-v-igri-na-volyata-i-polzva-telefon-podozirat-albena-sitnilska-v-izmamata-podrobnosti/210344 Kliuki.net
Кой похапва тайно в „Игри на волята” и ползва телефон?  (Подозират Албена Ситнилска в измамата – Подробности)

Водещите Димо и Ралица хвърлиха голямата бомба в събота. От продукцията хванали, че някой тайно похапва на Дивата река и ползва неправомерно мобилен телефон.

Според слуховете, които се носят из публичното пространство най-вероятно това е шампионката по таекуондо и кикбокс Албена Ситнилска. Тази клюка се разнася из социалната мрежа откакто водещите показаха, че един от племената е извършил измама.

Кой похапва тайно в „Игри на волята” и ползва телефон?  (Подозират Албена Ситнилска в измамата – Подробности)

Ралица и Димо показаха остатъци от храна, която според тях е била похапвана тайно от някой. А както е известно това е против строгите правила на силовото риалити.Водещите нарекоха показаното „изложба нз срама”.

Те не обявиха в анонса кой е прегрешилият участник. Но из онлайн аудиторията се носи мълвата, че Ситнилска е използвала в разрез с условията храна и е имала връзка с външния свят с мобилно устройство.

Кой похапва тайно в „Игри на волята” и ползва телефон?  (Подозират Албена Ситнилска в измамата – Подробности) - Снимка 2

Последователка на Ситнилска твърди: „Следвам я в Инстаграм, а тя нищо не поства от „Игри на волята”. Видя ми се малко странно, само за бокс снима и говори. А това ме навежда на мисълта, че точно тя е сгафила!”, „И аз четох, че тя е изгонена заради телефон!”, са някои от коментарите в мрежата.

А самата развръзка предстои да видим довечера в  поредния епизод на шоуто. А дали е Ситнилска или някой друг е сгафил за сега остава загадка.

Източник: България днес