май 04, 2024

Коя е простреляната с Алексей Петров Мирослава Михайлова (Инструкторката по тенис и рехабилитаторка била любовница на Трактора – Снимки)

48-годишната дама била интимна с Трактора, но не живеели под един покрив

https://kliuki.net/bg-kliuki/koya-e-prostrelyanata-s-aleksey-petrov-miroslava-mihaylova-instruktorkata-po-tenis-i-rehabilitatorka-bila-lyubovnica-na-traktora-snimki/207360 Kliuki.net
Коя е простреляната с Алексей Петров Мирослава  Михайлова (Инструкторката по тенис и рехабилитаторка била любовница на Трактора – Снимки)

Появиха се първи кадри на дамата, за която се разбра, че е била ранена смъртоносно при покушението срещу Трактора.Разбра се и, че тя се казва Мирослава Михайлова и от година и повече е сочена за негова интимна приятелка.

Техните отношения не били тайна за близките до тях хора, а Алексей Петров галено я наричал Мира.

Но бившата барета продължавал да е във връзка с майката на дъщеря си Ива Петрова, която била наясно с отношенията му с Мира. Двойката не се разделяла защото били свързани с общия си бизнес. На името на Ива се водели много  от компаниите на Трактора и част от застрахователната „Лев Инс”.

Коя е простреляната с Алексей Петров Мирослава  Михайлова (Инструкторката по тенис и рехабилитаторка била любовница на Трактора – Снимки)

Двамата имат и обща щерка, която е 25-годишна и се казва Диляна, но никога не са минавали под венчило.

За въпросната любовница на Алексей Петров не се знае много. Мира стояла встрани от бизнеса му. Но иначе била много близка с него. Той ценял мнението й и прекарвал свободното си време с нея, но винаги се връщал вечер при официалната си половинка вкъщи.

Коя е простреляната с Алексей Петров Мирослава  Михайлова (Инструкторката по тенис и рехабилитаторка била любовница на Трактора – Снимки) - Снимка 2

48-годишната Мирослава  работела като рехабилитатор в Правителствена болница и инструктор по тенис. Така се запознава с Трактора, а после отношенията им преминали в любовни. Алексей често я водел със себе си зад граница, а през седмицата намирали време да правят преходи в планината. Където го застигна куршума на килъра и бе покосен смъртоносно в окото.

Току що от „Пирогов” съобщиха, че състоянието на Михайлова е извън опасност, но все още остава твърде сериозно.

Източник: Лупа. бг