април 27, 2024

Кралска му работа! Тествали Кейт Мидълтън за плодовитост, преди да се омъжи за Уилям (Дори медицината благословила брака им)

Кейт Мидълтън невинаги е била толкова привилигерована жена

https://kliuki.net/bg-kliuki/kralska-mu-rabota-testvali-keyt-midaltan-za-plodovitost-predi-da-se-omazhi-za-uilyam-dori-medicinata-blagoslovila-braka-im/201394 Kliuki.net
Кралска му работа! Тествали Кейт Мидълтън за плодовитост, преди да се омъжи за Уилям (Дори медицината благословила брака им)

Нова книга хвърля неочаквана светлина върху доста интимни моменти от историята на Уилям и Кейт. Том Куин и неговата Gilded Youth: A History of Growing Up in the Royal Family обещават пикантни подробности от съвместния живот на любимата кралска двойка. Според автора принцесата е била третирана почти като животно, преди да се омъжи за избраника си. Предвид проблема, че тя е жена от простолюдието, никак не ѝ е било комфортно да се докаже като потенциална кралска особа.

На практика Мидълтън е била подложена на серия медицински прегледи и тестове, които да докажат способността ѝ да има деца. От изключително значение в двора било бъдещата съпруга на принц Уилям да бъде фертилна (плодовита) и в крайна сметка родът наистина да бъде продължен. Такива тестове трябвало да изтърпи и покойната принцеса Даяна, а младостта ѝ била допълнителен бонус в сравнение с истинската възлюбена на Чарлз – Камила.

В крайна сметка две от най-обичаните принцеси в историята на Великобритания наистина са били изследвани като опитни зайчета. Медицината също потвърждава, че браковете им няма да имат проблем поне откъм наследниците. Днес Кейт Мидълтън е щастлива майка на 3 деца, а ако вярваме на астролозите, през 2023 г. ще проплаче и следващото кралско бебе.

Източник: woman.bg