май 02, 2024

Краси Радков дотегна с тъпи смешки в 5-часовия маратон „Денсинг старс” (Публиката едва издържа проточилото се шоу – Снимки)

Танцувалното шоу започна с резил, обвиниха за това сценаристите и водещите

https://kliuki.net/bg-kliuki/krasi-radkov-dotegna-s-tapi-smeshki-v-5-chasoviya-maraton-densing-stars-publikata-edva-izdarzha-protochiloto-se-shou-snimki/218540 Kliuki.net
Краси Радков дотегна с тъпи смешки в 5-часовия маратон „Денсинг старс” (Публиката едва издържа проточилото се шоу – Снимки)

Публиката нямаше търпение да види как ще се завърне новия „Денсинг старс” след 10 години прекъсване. Само, че останаха неприятно изненадани от проточилия се безумно дълго първи тур. След който и ентусиазма на зрителите постепенно взе да се изпарява.

Като основна причина те виждат, че едно шоу не  може да е с продължителност толкова време. Колкото  да е интересно едва ли има човек, който да се закове за 5 часа пред малкия екран.

Другият дразнител се оказаха водещите. Най-много критика отнесе Краси Радков, който според публиката няма място в шоуто,  нищо,че преди години е участвал. Най-нелепи бяха закачките му с Илиана Раева и публиката реагира така:”Да си сменят сценаристите, какви са тия тъпи шеги, опитват се да имитират „Капките”, но много неубедително! А водещите да ги пратят на логопед!”, „Краси копира Рачков, опитва се да импровизира, но не е във вихъра си, даже чужденецът в журито е по-интересен от него!, пишат дори най-върлите фенове на комика и казват, че не е за това шоу.

Не харесаха и Алекс Раева, която напоследък е наедряла много и  се чудят защо именно тя партнира на Краси Радков.

Източник: Вихрогон.бг