декември 08, 2023

Краставите кучета в „Игрите” пак се сдушиха: Елвиса и Виолета гласят схеми срещу Мастагарков

Най-ненавижданите участници, макар врагове се съюзиха

https://kliuki.net/bg-kliuki/krastavite-kucheta-v-igrite-pak-se-sdushiha-elvisa-i-violeta-glasyat-shemi-sreshtu-mastagarkov/212796 Kliuki.net
Краставите кучета в „Игрите” пак се сдушиха: Елвиса и Виолета гласят схеми срещу Мастагарков

Виолета Стайкова, която бе наречена кобра от зрителите и милонерчето  Мартин от върли врагове се превърнаха в съюзници.Майката на Денислава, която се закле да резне глава на Елвиса започна да крои  план срещу Благо, с когото уж си стиснаха ръцете за обща подкрепа.

От началото госпожата имаше идея да се накефи на обща битка между Елвиса и бившия му брат Мастагарков като ги изправи един срещу друг. Даже загатна, че може и да саботира играта, за да се наслади на сеира между мачовците.

В последствие стана ясно, че се е отказала от предварителния си план и застава срещу Мастагарков.Това се случи малко след като Виолета обясняваше на Благо, че стои зад него и го подкрепя  във враждата му с Елвиса.

А зрителите коментират: „Видяха, че Мастагарков е добряк и му се качиха на главата тези двукраки животни. Като от някаква глутница са – побеснели хиени ръфат жива плът. А безгласните малодушковци скрити отзад на завет крепят неправдата, за да прокопсат ръка за ръка с нея!”

В анонса за епизода довечера Виолета се кикоти с най-големия си враг и започва да се гаври  с Благо, като го засегна жестоко.

Източник: БГ днес