май 03, 2024

Криси от „Ергенът” влязла в шоуто 46кг, а излязла 55 (Зрителите обаче я захапаха не за напълняването, а за грозното поведение)

Гримьорката се оправда защо е напълняла, но получи жестока критика, че е клюкарка

https://kliuki.net/bg-kliuki/krisi-ot-ergenat-vlyazla-v-shouto-46kg-a-izlyazla-55-zritelite-obache-ya-zahapaha-ne-za-napalnyavaneto-a-za-groznoto-povedenie/221990 Kliuki.net
Криси от „Ергенът” влязла в шоуто 46кг, а излязла 55 (Зрителите обаче я захапаха не за напълняването, а за грозното поведение)

Кристина от „Ергенът”, която напоследък се изявява като най-активната личност в шоуто се оплака, че здравословния й начин на живот, с който се хвали е отишъл яко дим.

Криси дори си направи колаж от снимка как е изглеждала по време на влизането си в „Ергенът” и такава от напускането си на шоуто. Тя обясни в Инстаграм каква е причината  да напълнее така жестоко защото 9 килограма  доста много за жена с нисък ръст.

Кристина обясни на последователите си в социалната мрежа, че заради стреса изяла толкова много шоколад и сладки неща, колкото навън не би си позволила да хапне за целия си живот до сега.

Но не това бе най-големия й проблем напоследък, а държанието й. Което зрителите не одобриха и я нарекоха клюкарка. Криси Горджъс не се харесва на аудиторията несамо на външен вид. Феновете се чудят каква гримьорка е, след като широките пори на кожата й от далеч си личат и никакъв фон дьо тен не може да ги скрие. Публиката се възмути и написа: „Кристинче, запомни, жените погрозняват не от лош грим, а от лош характер. Ти си грозна заради лошия си нрав, промени се и ще видиш как бързо ще си намериш момче. Инак не се напъвай, не си красавица!”. Друга зрителка добавя:”Най-противната личност и като  визия и като излъчване, нито имаш акъл нито външност. Гледах  участието и в Х-фактор и там си бил проста и зелена на 20 години, но явно от тогава си станала по-трагикомична и годините вече не могат да те оправдаят!”

Източник:Лупа.бг