април 28, 2024

Крисия дивее на бала си (Абитуриентката показа пищно деколте и пийва винце – Нови снимки)

Младата певица куфее на бала си с вино и надуто деколте

https://kliuki.net/bg-kliuki/krisiya-divee-na-bala-si-abiturientkata-pokaza-pishtno-dekolte-i-piyva-vince-novi-snimki/205374 Kliuki.net
Крисия дивее на бала си (Абитуриентката показа пищно деколте и пийва винце – Нови снимки)

Крисия публикува снимки от абитуриентския си бал, който бе преди дни. 19-годишното момиче се похвали как се е забавлявала на тържеството.

Миниатюрната абитуриентка показа как мята коси на дансинга, а на очи се набива впечатляващото и надуто деколте. Прозрачното й боди дава възможност да се види напомпания й бюст под черната дантела и се виждат уголемените й гърди.

Крисия дивее на бала си (Абитуриентката показа пищно деколте и пийва винце – Нови снимки)

Преди време тя отрече да има силикон, както и майка й я подкрепи и каза тогава, че Крисия никога няма да посегне да си слага импланти, нито в бюста, нито пък да си уголеми устните, които са си плътни от самото й раждане.

Какво всъщност се е случило преди бала на детето-чудо можем само да гадаем, но разградчанката се е раздала на макс както на дансинга, така и на забавленията в абитуриентската си нощ. Вижда се още как си пийва алкохол, от чаша, която държи в ръка и настроението й е приповдигнато.

Крисия дивее на бала си (Абитуриентката показа пищно деколте и пийва винце – Нови снимки) - Снимка 2

Иначе Крисия пусна кадри единствено с приятелки. Явно на този етап няма сериозна връзка с гадже. Или просто го крие от публично внимание и не дава повод на феновете да се месят в личния й живот.

Крисия дивее на бала си (Абитуриентката показа пищно деколте и пийва винце – Нови снимки) - Снимка 3

Тя призна, че има планове за лятото, които не са свързани с пеенето, но и че намеренията са й да учи висше в чужбина , сподели преди известно време абитуриентката и не говори за интимния си живот.