април 19, 2024

Крисия се превърна в Галена за Хелоуин (Крие ли корекции тийн звездата – Снимки)

Младата певица стана копие на Галена, но само за Хелоуин

https://kliuki.net/bg-kliuki/krisiya-se-prevarna-v-galena-za-helouin-krie-li-korekcii-tiyn-zvezdata-snimki/196006 Kliuki.net
Крисия се превърна в Галена за Хелоуин (Крие ли корекции тийн звездата – Снимки)

Крисия Тодорова отново привлече погледите на последователите си в социалната мрежа. Тийн сензацията смени изцяло визията си. Певицата се пусна с черна къса коса, подстригана на каре и веднага напомни на фолкаджийката Галена.

Тя избра за празника прическа в стил боб, но нейна приятелка издаде, че смяната е била единствено за Вси светии. Така, че феновете й могат спокойно да си отдъхнат. Крисия не е подстригала дългата си коса, нито пък си я е боядисала.

Крисия се превърна в Галена за Хелоуин (Крие ли корекции тийн звездата – Снимки)

Крисия се превърна в Галена за Хелоуин (Крие ли корекции тийн звездата – Снимки) - Снимка 2

Детето-чудо все още не е посягало към оцветителите за коса, нещо много рядко за звездите в родния шоу бизнес и родните инфлуенсърки., феновете й се питат има ли някакви пластични корекции по себе си.

Крисия напоследък е доста активна в социалната мрежа, присъствието й прави впечатление на последователите. А някои от нашенските таблоиди подозират разградчанката, че има хиалурон в устните.

Само, че както се оказва Крисия няма нито една корекция по лицето си, нито пък по тялото. Талантливата млада надежда  си е с напълно естествен вид и поне за сега не предвижда да се подлага на пластики. Понякога изненадва с  промени, които не са трайни и само на шега.