април 19, 2024

Кристиан Костов втрещи с анорексично тяло (Младежът се пусна по тънка блузка, а ребрата му се четат – Снимки)

Тийн звездата е на ръба на анорексията, откакто живее в Испания съвсем се стопи

https://kliuki.net/bg-kliuki/kristian-kostov-vtreshti-s-anoreksichno-tyalo-mladezhat-se-pusna-po-tanka-bluzka-a-rebrata-mu-se-chetat-snimki/197294 Kliuki.net
Кристиан Костов втрещи с анорексично тяло (Младежът се пусна по  тънка блузка, а ребрата му се четат – Снимки)

Кристиан Костов отново провокира феновете си с фото. Пусна се по тънка блузка,но под  нея лъсна прекалено слабата му фигура.  Всичките му кокали се четат . Вижда се колко е заслабнал напоследък, все едно не е слагал храна в устата от дълго време.

 

Кристиан Костов втрещи с анорексично тяло (Младежът се пусна по  тънка блузка, а ребрата му се четат – Снимки)

Кристиан Костов втрещи с анорексично тяло (Младежът се пусна по  тънка блузка, а ребрата му се четат – Снимки) - Снимка 2

В старанието си да се хареса на феновете Крис  си е показал зърната на гърдите, но не изглежда секси, а като момче,току що освободено от концентрационен лагер. Освен това и в лицето е прекалено блед и изпит.

Почитателите  му са крайно притеснени какво се случва с младата звезда, критикуват Крис  за анорексичня му вид и го съветват да похапва повече и да обръща  внимание на здравето  си и да да не не го съсипва с диети, както правят много от моделките: „То бива да си елегантен, но да си анорексичен е   недопустмо, особено за хубав младеж като теб”. Реагират феновете на снимките в профила му в социалната мрежа.

Иначе Кристиан е доста активен в интернет и споделя , че сега живее в Испания и там им много нови познанства  и възможности да развива музикалната си кариера.