април 28, 2024

Кристина Димитрова показа внучето (Вижте какъв сладур е мъникът – Снимки)

63-годишната певица рядко показва фотоси на семейството си, но внукът й разтапя душата

https://kliuki.net/bg-kliuki/kristina-dimitrova-pokaza-vnucheto-vizhte-kakav-sladur-e-manikat-snimki/208162 Kliuki.net
Кристина Димитрова показа внучето (Вижте какъв сладур е мъникът – Снимки)

Както вече писахме Кристина Димитрова е прекарала незабравими дни на плажа с малкия си внук. Мъничето е дете на по-големия й син Димитър. Който пък е от първия брак на певицата с Агент Тенев.

Гордата баба се пусна на фото в социалната мрежа. Но което се вижда как е гушнала внучето си. Което се разхлажда със сладолед. И цялото е омазано по устата с леденото изкушение. А към снимката текста е следния: „На баба сладоледчето!”, написа обичаната от всички естрадна изпълнителка.

Кристина Димитрова показа внучето (Вижте какъв сладур е мъникът – Снимки)

 Нейните фенове бяха изненадани от публикацията защото знаят, че Криси не обича да парадира с подробности от личния си живот. Някои даже си помислиха, че тя е пуснала стара снимка със сина си Митко и коментират публикацията така: „Вие си сте все същата, отначало помислих, че това е спомен от преди години!”, а друг добавя: „Бащичко, одрал е кожата на баща си!”.

Кристина Димитрова показа внучето (Вижте какъв сладур е мъникът – Снимки) - Снимка 2

Певицата със сина си Димитър

През целия си живот Кристина Димитрова е имала два официални брака , от които са двамата й сина. Бащата на внука й е от връзката с Агент Тенев, който когато видя фотото, го коментира: „А дядо му е с акъл на лудо-младо”, написа Иван Тенев. С когото певицата поддържа добри отношения въпреки развода.

Източник: Лейдизон. бг