март 26, 2023

Кристина от Ергенът хвърли бомба: Ако има смелост Евгени да разкаже! (Вижте нейната гледна точка – Подробности)

Изгонената юристка проговори след излъчването на снощния епизод

https://kliuki.net/bg-kliuki/kristina-ot-ergenat-hvarli-bomba-ako-ima-smelost-evgeni-da-razkazhe-vizhte-neynata-gledna-tochka-podrobnosti/200677 Kliuki.net
Кристина от Ергенът хвърли бомба: Ако има смелост Евгени да разкаже! (Вижте нейната гледна точка – Подробности)

Кристина Пламенова реагира остро на изгонването си от Ергенът. След  като изгледа поднесеното на зрителите снощи адвокатката не остана доволна и написа следното в социалната межа: „Щастлива съм, че си тръгнах от шоуто. Но за причината за напускането ми нека ергена да разкаже, ако има смелост”

Така юристката намекна, че от продукцията не са излъчили какво всъщност се е случило на срещата й с Евгени и зрителите са били заблудени каква е истината.

Нейните почитатели я подкрепят  казват, че е тяхната фаворитка, а продуцентите с постъпили лошо като не са й дали възможност тя да каже нейната гледна точка как е преминала романтичната среща. Фенка на Кристина пише: Показват малоумни синхрони на неадекватници на всяка минута, а на теб не ти дадоха поне 30 секунди да покажеш срещата от твоите очи.”

Така, че има тайни причини за отстраняването на миската, които са останали зад кадър.

Впрочем  за нея се коментира от скоро време, че  е намерила голямата си любов. Говори се, че има връзка с грък, който бил с голям финансов ресурс и  не малко възможности. Бързото й отпадане от шоуто обаче няма да й донесе достатъчно позитиви за развитието в Инстаграм. Тъй като изгонените моми бързо биват забравени.