юли 27, 2024

Криза е! Златка Райкова развъртя битак в нета (Старите ѝ тоалети минават за по две стотачки)

Моделката блесна с поредна акция в бизнеса

https://kliuki.net/bg-kliuki/kriza-e-zlatka-raykova-razvartya-bitak-v-neta-starite-toaleti-minavat-za-po-dve-stotachki/210923 Kliuki.net
Криза е! Златка Райкова развъртя битак в нета (Старите ѝ тоалети минават за по две стотачки)

Старите си дрехи е решила да разпродаде тя, като за целта лично обяви идеята си в социалните мрежи. По думите ѝ се очаква постоянно да се показват нови неща, да се надяваме, че и феновете ѝ ще са платежоспособни. Разчистването на гардероба в случая е вариант хем да си освободи място, хем и да позакърпи джоба.

Хрумването ѝ, изглежда, се приема добре и част от нещата бързо се купуват. Така в интернет битака си Златка Райкова продава рокли за по 100 – 200 лева парчето. Каубойски ботуши в бяло са обявени за 350 лева, а маркови очила удрят около 400 лева. Предвид това, че дрехите са използвани, все пак хората май нямат особени скрупули в това отношение и явно се радват на възможността да имат нещо нейно.

Не само тоалети и обувки разпродава блондинката. Бебешката количка на първия ѝ син е обявена за 400 лева. Второто ѝ бебе си има своя собствена, така че поне возилото не ѝ е никак нужно. Интерес обаче предизвиква въпросът дали Златка не е позакъсала финансово, щом така внезапно е решила да прави чистка. Баснословните суми, които се въртяха около сватбата ѝ, може и да са понамалили бюджета на семейството.

Източник: show.blitz.bg