май 29, 2023

Кубрат Пулев с тайно кръщене на щерката в Бачковския манастир (Боксьорът се барна в скъпарски костюм и маратонки)

Кубрат Пулев се разписа и с кръщене в историята на своето семейство

https://kliuki.net/bg-kliuki/kubrat-pulev-s-tayno-krashtene-na-shterkata-v-bachkovskiya-manastir-boksyorat-se-barna-v-skaparski-kostyum-i-maratonki/203528 Kliuki.net
Кубрат Пулев с тайно кръщене на щерката в Бачковския манастир (Боксьорът се барна в скъпарски костюм и маратонки)

Боксьорът пази сантимент за Бачковския манастир, където се състоя и събитието. Баща му е родом от Пловдив и може би и в детството си фамилията е отскачала до Бачково. Напук на любопитните обаче кръщенето е преминало в абсолютна тайна, при това в присъствието само на най-близките. Двегодишното момиченце, което носи името Христина, вече може да се радва, че е и в лоното на Църквата.

Децата на Кобрата се крият в периферията на обществения поглед, защото татко им никак не обича да говори за тях, камо ли да показва снимки. Рядък кадър изтича в мрежата, откъдето се забелязва и накипрената принцеса, наконтена в бяла рокличка. Кубрат Пулев пък носи тузарски костюм, който упорито е комбинирал с маратонки. Предвид желанието си да се конти в костюми, появата му и този път в подобно облекло е очаквана.

Събитието протича в абсолютно тесен семеен кръг, като присъстват само майката и Тервел Пулев със съпругата си. Братята вече се подвизават като семейни мъже, а поне откъм деца също не могат да се оплачат. Кубрат бързо-бързо напредна с материала, като за съвсем кратко време се разписа с двама наследници. Небеизвестната Розали Петрова, заради която избухна Андреа, засега е жената до него.

Източник: plovdiv24.bg