юли 03, 2024

Лъсна измамата, с която Неделя и Наско спечелиха „Денсинг старс” (Месечков, с парите на жена си купил победата)

Зрителите засякоха наглата измама, с която от шоуто отнеха победата на Дара и Джими

https://kliuki.net/bg-kliuki/lasna-izmamata-s-koyato-nedelya-i-nasko-specheliha-densing-stars-mesechkov-s-parite-na-zhena-si-kupil-pobedata/223345 Kliuki.net
Лъсна измамата, с която Неделя и Наско спечелиха „Денсинг старс” (Месечков, с парите на жена си купил победата)

На финала снощи зрителският вот избрал за победители Дара  Джими. Само, че от продукцията не го зачетоха и обявиха за победители Наско и Неделя.

В мрежата започна да се разпространява скрийншот на зрителското гласуване, от който се вижда, че Дара и партньорът й водят по гласове. По каква причина СМС-те на зрителите не са взети под внимание не става ясно или пък са били манипулирани впоследствие.

Зрителите на медията искат да получат официално обяснение защо според класацията Дара и Джими са победители, а от предаването обявиха другата двойка.

Публиката подозира, че Наско Месечков е купил победата на двойката си заради егото и болните си амбиции.Партньорът на доктор Щонова има най-голяма заслуга в манипулацията на вота. Който заради проспериращия бизнес на половинката си е имал средствата да закупи титлата „Крал и кралица на бала”.

А хората пишат:”За какво й бе нужна тая незаслужена победа на докторката?Ще й помогне ли с нещо в живота? Само ще си спечели зрителското презрение! Дара заслужаваше да победи много повече, тя е млад човек и може да бъде за пример на всички млади хора!”

Източник:Хотарена.бг