декември 08, 2023

Лъсна схемата, с която Рълев печели „Игри на волята” (Зъботехникът и Виолета близки преди шоуто)

Победителят и Дени гаджета още преди началото на риалитито

https://kliuki.net/bg-kliuki/lasna-shemata-s-koyato-ralev-pecheli-igri-na-volyata-zabotehnikat-i-violeta-blizki-predi-shouto/211910 Kliuki.net
Лъсна схемата, с която Рълев печели „Игри на волята” (Зъботехникът и Виолета близки преди шоуто)

Едва ли все още има зрител, който да не подозира, че игрите са нагласени предварително. От продукцията крият, че Иван Рълев и бизнесдамата Виолета имат тайно познанство. Което датира много преди „Игри на волята”.

Двамата близки приятели изградили схема, с която зъботехникът да стигне до финала. А факта е, че Рълев и щерката на Виолета са гаджета още преди шоуто.

Бяха пуснати публикации, че баскеболистката е в афера с Кристиан от „София ден и нощ”, но те били да замажат очите на публиката и да хвърлят прах в очите на зрителите, като отклонят вниманието им от истината.

Явно планът на майка, зет и дъщеря да стигнат до финала е бил предварително съгласуван с продукцията. Защото ясно си личи, че  от екипа им съдействат. Човек от снимачната площадка бил изненадан от осведомеността на Виолета Стайкова. Особено за това какво се случва в другите племена. И се разбира, че някой от шоуто й докладва, а тя успява да предвиди ходовете на противниците си и да ги парира.

Нейната самоувереност и агресивност й дават чувство  за сигурност. Дори не се налага да коментираме колко много ефирно време отделят на нея и дъщеря й и зет й.

Даже капитанската битка, на която Рълев падна от Мастагарков беше предрешена. Но Момчил разби на пух и прах схемата и Благо спечели. За това може би загубилия капитан не бе отстранен защото не такива бяха замислите на продуцентите.

За съглашателството между тримата и екипа на шоуто говори и отстраняването на Цвети от Виолета. За бизнесдамата бе нареден подходящ терен, на който да победи шампионката по каластеника и да й отмъкне богатството.

А Рълев очаквано се сдоби и с още едно яко предимство. Когато му бе предоставено да заложи в кастинг битката. В която Георги спечели и зъботехникът се сдоби с имунитет, който го бетонира за финала.

Източник: lifeonline.bg