юли 27, 2024

Лъснаха проблемите на ергена с алкохола (Алек бил пиян на всяка среща – Подробности)

Зрителите подозират Алек в алкохолизъм и се питат сега ли се пристрасти или от преди е така

https://kliuki.net/bg-kliuki/lasnaha-problemite-na-ergena-s-alkohola-alek-bil-piyan-na-vsyaka-sreshta-podrobnosti/223272 Kliuki.net
Лъснаха проблемите на ергена с алкохола (Алек бил пиян на всяка среща – Подробности)

Един въпрос мъчи зрителите на романтичното шоу. А той е има ли настина проблем с алкохола сегашния ерген? Подобен въпрос витае из форумите, след като се появиха слухове, че Алек редовно злоупотребява с високоградусови напитки.

Хора, близки до неговото обкръжение издават, че на вид сериозния бизнесмен често се поддава на алкохолна зависимост и посяга към питиетата.Зрителите, които следят внимателно поведението на ергена казват, че по време на синхроните са го засичали да фъфли и да му се връзва езика. А на продукцията даже се наложи да му слагат субтитри, за да му се разбере какво говори.

Още повече, че на една от срещите с Валерия, с която за малко да стигнат до край и страстите им не бяха за пред публика, хора от екипа на предаването издават, че Алек е бил много пиян. Още на самия плаж го забелязали, че залита и го посъветвали да се освежи във водата. Само , че не предположили какво може да се случи при нощното къпане.

Близки до Алек споделят, че и преди му се е случвало да полива проблемите си с алкохол. Както в шоуто при този стрес ги дави в големи количества бяло вино.

Източник:Хотарена.бг