October 08, 2024

Лъзнаха Тони Димитрова по пързалката в „Пееш или лъжеш” (От 7 участника само двамата пеят, но стана шоу)

Гаден номер погодиха на чаровната бургазлийка в музикалното шоу , избра си „койот” за дует

https://kliuki.net/bg-kliuki/laznaha-toni-dimitrova-po-parzalkata-v-peesh-ili-lazhesh-ot-7-uchastnika-samo-dvamata-peyat-no-stana-shou/231484 Kliuki.net
Лъзнаха Тони Димитрова по пързалката в „Пееш или лъжеш” (От 7 участника само двамата  пеят, но стана шоу)

Голям смях и забавления се получиха в „Пееш или лъжеш” в снощния епизод с участието на любимата на хората Тони Димитрова. За разлика от Галена, която не излезе от образа си на голяма звезда, бургаската поп  дива бе скромна и очарова публиката с непринуденото си поведение на сцената.

Видимо притеснена до Рачков, Тони Димитрова обаче нямаше шанса на чалгаджийката да си избере достойна дуетна половинка от предложените й 7 участника. И нямаше как да попадне на пеещ защото от всичките й предложения само  двама наистина пееха.

Но зрителите веднага видяха несправедливостта и коментират  в мрежата: „Много подло постъпиха от екипа,за  Галена от 6 участващи всичките пееха, само двама не, надпреварата бе несравнима, жал ми стана за Тони Димитрова, която има стойностни песни! То е ясно, че трябва да стане шоу, но трябва да става при равни условия, особено при доказали се певци!”

И Драго Чая уж е голям разбирач, подведе Тони Димитрова като каза за последното момиче: „От очите ти строи светлина „, и в следващия момент то зави като карпатски вълк".

Всеобщото мнение на публиката бе, че е станало страхотно шоу, а не като на Галена. Което бе много скучно:  „Беше много забавно, но ми стана мъчно за Тони Димитрова, а толкова лъжци на едно място никога не е имало, но се смях от сърце!”

Източник:Фейсбук