September 16, 2024

Лефтеров и компания от "Игри на волята" се набутаха в "Черешката на тортата" (Пишман готвачите ще впечатляват шеф Манчев с манджи)

Пишман участникът от “Игри на Волята” Димитър Лефтеров ще върти манджи в “Черешката на тортата”

https://kliuki.net/bg-kliuki/lefterov-i-kompaniya-ot-igri-na-volyata-se-nabutaha-v-chereshkata-na-tortata-pishman-gotvachite-shte-vpechatlyavat-shef-manchev-s-mandzhi/198116 Kliuki.net
Лефтеров и компания от "Игри на волята" се набутаха в "Черешката на тортата" (Пишман готвачите ще впечатляват шеф Манчев с манджи)

Играчът, който се котираше сред най-силните на сезона, днес си е намерил ново занимание. Предаването, където и шеф Манчев изявява своите диктаторски способности, се обзаведе с нова компания за през тази седмица. Именно Лефтеров и приятели ще забавляват зрителите и доколкото ги познаваме, едва ли ще ни предложат нещо по-особено. В битката за одобрение на шеф-готвача се включват още Генчо, Ралица, Виктория и Мира от “Игри на волята”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gencho Genchev (@genchomg)

Идеята е всеки от тях да предложи на гостите си оригинални ястия и на практика с уменията си в готвенето да трупа точки в края на епизода. В понеделник предстои да гледаме Ралица. Участничката, която ударно се занимава с бодибилдинг, в синхрон с начина си на живот явно ще приготвя здравословни блюда. Какви приумици ще поднесе на гостите си, засега не знаем. Генчо пък ще посреща компанията в родния си град – Харманли. Предвид характера си той подготвял “сгряване на душата”, каквото и да означава това.

Така или иначе седмицата в “Черешката на тортата” ще бъде посветена на “Игри на волята”. И докато в доскорошния си формат участниците влизаха в директни битки, то тук предстои да блеснат и с кулинарните си умения.

Източник: iwoman.bg