май 03, 2024

Лена и Миро на разходка из София (Политикът глези бременната си половинка, а коремчето й започва да личи – Снимки)

На семейна идилия са се отдали бременната Лена и годеника й Миро Иванов

https://kliuki.net/bg-kliuki/lena-i-miro-na-razhodka-iz-sofiya-politikat-glezi-bremennata-si-polovinka-a-koremcheto-y-zapochva-da-lichi-snimki-2/202562 Kliuki.net
Лена и Миро на разходка из София (Политикът глези бременната си половинка, а коремчето  й започва да личи – Снимки)

След като обявиха благата вест, че ще стават родители Лена и Миро са в трепетно очакване на първия си наследник, чийто пол все още не е ясен.

Двойката, която е сгодена май пак ще отложи венчавката, тъй като сега приоритет е появата на бебето.

Миналата седмица, когато  депутатка та бе освободена от Народното събрание фотографите на България днес се натъкнаха на бременната в четвъртия месец бивша  шефка на проваления кабинет Петков да излиза от Парламента в компанията на бъдещия баща. Двамата с бавна стъпка се разходиха по улиците в центъра и стигнаха до емблематичната „Витошка”.

Лена и Миро на разходка из София (Политикът глези бременната си половинка, а коремчето  й започва да личи – Снимки)

След като обявиха, че са в очакване на детенце двамата все по-често се отправят на дълги разходки, защото това е полезно както за развитието на плода, но и за раждането.

Наедрялото коремче на Бориславов вече започва да личи, въпреки, че тя все още го крие под широко бяло палто. Заложила е на удобни спортни маратонки и се е отказала от високите токчета.

Бъдещият татко е плътно до нея, Миро е облечен в черен костюм и си е метнал късо палто отгоре, да се чувства комфортно в хладните пролетни дни. Депутатът носи чанта в едната си ръка, в която най-вероятно е сложил персоналния си  лаптоп, а в другата стиска шише с минерална вода, ако любимата му ожаднее.

Лена и Миро на разходка из София (Политикът глези бременната си половинка, а коремчето  й започва да личи – Снимки) - Снимка 2

След като стигат до средата на „Витошка” влюбените решават, че е време за обед и се отправят към едно от луксозните заведения, където да похапнат.

Източник: България днес