септември 28, 2023

Лицемерката Гери Дончева прецака Венци Мицов с 6 точки в „Черешката”(Сравниха със земята превзетата лигла – Снимки)

Макар снощния епизод да бе повторение, публиката скочи като един срещу Гери Дончева

https://kliuki.net/bg-kliuki/licemerkata-geri-doncheva-precaka-venci-micov-s-6-tochki-v-chereshkatasravniha-sas-zemyata-prevzetata-ligla-snimki/205802 Kliuki.net
Лицемерката Гери Дончева прецака Венци Мицов с 6 точки в „Черешката”(Сравниха със земята превзетата лигла – Снимки)

Колоритният Венци Мицов, който бе домакин в „Черешката” в излъченото повторение на кулинарното шоу от преди две години посрещна гостите си на село в къщата на тъстовете си.

Зрителите си припомниха епизода, в който Венци поднесе само домашна храна и се възхитиха на неговото участие и кулинарни умения. Музикантът, който бе представен като академичен преподавател изненада гостите с меню, което не може да се купи от магазина.

Шашна ги с домашно приготвени мезета, заквасено от него овче сирене и кисело мляко, за основно поднесе най-крехкото свинско бон филе  с гъби, домашна питка и цяла колекция от ракии - истинска наслада за сетивата.

И всичко щеше да бъде наред ако в компанията я нямаше Гери Дончева, която ядоса зрителите, които си спомниха как прословутата дама, която се представя за мениджър, тв водеща и автор на детски книги ощети с точките Венци Мицов.

Всички оцениха вечерята му с десет, а Гери заради чесъна го посече с 6 точки и зрителите коментират: „Тази Гери Дончева се наплюска с чесън, похвали му картофите, а после му намали точките. Голяма лицемерка, иска на всяка цена да спечели!”, „Браво на домакина, но тази превземка Дончева ми дойде в повече с прекалените си претенции, лигла до мозъка на костите си!”

Източник: Фейсбук