април 20, 2024

Лидка Скалата 3 годни гледала Малката Бирма докато бил на легло (Майката на Станоев живяла в ад – Подробности)

Голямата купонджийка преживяла голям кошмар през 3-те години, докато сина й бил на легло

https://kliuki.net/bg-kliuki/lidka-skalata-3-godni-gledala-malkata-birma-dokato-bil-na-leglo-maykata-na-stanoev-zhivyala-v-ad-podrobnosti/196825 Kliuki.net
Лидка Скалата 3 годни гледала Малката Бирма докато бил на легло (Майката на Станоев живяла в  ад – Подробности)

Лидка Скалата, която бе известна като върла купонджийка навремето и бе майка на починалия Георги Станоев внезапно се покри преди 3 г. Не се появяваше нито в лукс заведенията, нито на шумни купони, на каквито бе почитателка преди.

Тогава много хора се чудеха какво се е случило с ВИП дамата, че така изведнъж се покри. Един от приближените до нея хора, който посещавал дом й в този период споделя, че разкошният палат на фамилията сега бил запуснат и тънел разруха и безпорядък.

Големият двор бил пълен с боклуци, а вътре било разхвърляно и занемарено. Лидка Скалата нямала нито време, нито пък желание да сложи в ред къщата, защото до последния момент била плътно да сина си, за когото полагала грижи през времето до като страдаше от деменция.

Прочутия със скандалите си по кръчмите Жоро и с бурните си връзки с фолкаджийки бил вече прикован към леглото и  бил отключил много тежка форма на множествена склероза. Вдетенил се и накрая не познавал никого.

Направени били всевъзможни консултации със светила в медицината тук и зад граница, но положението му се оказало необратимо. Според слуховете скъпо лечение в Швейцария не дало никакъв резултат.

Същият човек издава, че здравословните проблеми на Бирмата започнали през 2018., след разкритията на прокуратурата,  която намери доказателства, че фамилията е замесена в производство на нелегални цигари в 4 фабрики.

Лидка Скалата 3 годни гледала Малката Бирма докато бил на легло (Майката на Станоев живяла в  ад – Подробности)

Здравенякът преди да се разболее се славеше, че се разхожда с десетина гавази, както и с шумните си връзки с фолкаджийките Преслава и после с Алися. Романът му с добричлийката бе продължителен и скандален, но в последствие се разделиха. Преди това стана известно, че Бирмата пребил Фики, защото синът на Стораро се държал интимно с Преслава. А веднъж певицата открила скъпарската си лимузина с потрошени стъкла на Слънчака.

След раздялата с нея Станоев изненадващо заби Алисия, която тъкмо бе зарязана от Ники М.

Двойката живя известно време заедно, той я заведе на ваканция на Малдивите, но изведнъж всичко секна, след като Бирмата потъна в  Дубай. А в светското пространство се разправяха легенди за прекомерната ревност на Станоев.