май 04, 2024

Лихвари лапват парите на Джизъса от “Сървайвър” (Ошушканият Благо приключи със златотърсачките)

Колосалната сума, която докопа Георгиев от “Сървайвър”, е предварително разчетена

https://kliuki.net/bg-kliuki/lihvari-lapvat-parite-na-dzhizasa-ot-sarvayvar-oshushkaniyat-blago-priklyuchi-sas-zlatotarsachkite/203495 Kliuki.net
Лихвари лапват парите на Джизъса от “Сървайвър” (Ошушканият Благо приключи със златотърсачките)

Според запознати тлъстият хонорар на Джизъса няма да изкара дълго в джоба му. Ексфутболистът бил задлъжнял към алчни лихвари, а както подозираме, те не си поплюват и с лихвите. И макар да забогатя с цели 450 000 лева от участието си в риалитито, той няма да успее хубаво да се нарадва на сякаш падналите му от небето пачки.

В момента Благой Георгиев няма нито жилище, нито кола, а според аверите му е малко вероятно да се бръкне, за да си осигури поне дом. Автомобилът му преди време бил заложен и в крайна сметка изгубен. Така, дори и да успее да се отърве от дълговете, ще му е нужно да ограничава харчовете си поне до следващия хонорар от някое предаване.

На всичкото отгоре Джизъса споделя, че не го интересуват златотърсачки. Въпреки че до този момент гаджетата му са все ред натокани мацки, вече явно се преориентира към обикновени жени. Следващата в списъка трябвало да бъде естествена и да няма мераци за пластична хирургия. И ако Благо обяснява колко харесва естествената красота, мнозинството се чуди защо целокупният му отбор жени са все тунинговани. Дори Поли, която все пак е в доста млада възраст, бе успяла да се пипне тук-там.

Източник: blitz.bg