април 28, 2024

Лили гневна! Прекъсна концерта си заради каприз!

Хора от екипа вбесиха Лили Иванова

https://kliuki.net/bg-kliuki/lili-gnevna-prekasna-koncerta-si-zaradi-kapriz/214929 Kliuki.net
Лили гневна! Прекъсна концерта си заради каприз!

Лили Иванова прекъсна големия си концерт в зала 1 на НДК за няколко минути. Причина се оказа неин каприз. Примата се вбеси от преместване на стойка и цялата зала изпадна в смут от последвалата й реакция към екипа и коментарите, които чу цялата публика.

 

Ситуацията се разви в рамките на няколко минути. След едно от изпълненията Лили куриозно се ядоса на действия от страна на организаторите. Човек от екипа премести стойката за микрофона, което вбеси примата. Публиката остана смаяна от последващите действия. Залата притихна, а певицата привика сгафилия член на екипа. След кратък разговор на четири очи тя обясни на цялата аудитория, че искат да преместят стойката за микрофона. Лили заяви, че пречела да я снимат по-добре. Примата, забравила за суетата си по природа, заяви, че по-добре да не я заснемат отколкото да й местят стойката.

 

След краткия хаос концертът продължи. Препълнената зала се забавляваше на изпълненията. Най-бурни овации обраха доказаните шлагери на певицата. Именно на тези песни Лили Иванова даде необичайно инициативата на публиката, с която този път общуваше повече. Зрителите пяха заедно с певицата, а след края на концерта дълго останаха на крака да аплодират Лили и бенда й. Сред гостите се отличаваха с присъствие чалгарят Тони Стораро, актьорът Христо Мутафчиев и неуспешният кандидат за кмет на столицата Антон Хекимян.

 

Източник: blitz.bg