април 28, 2024

Лили Иванова напълни портмонето с два концерта (Певицата осъмна с 1 милион в джоба)

Ударно приключва годината гласовитата изпълнителка

https://kliuki.net/bg-kliuki/lili-ivanova-napalni-portmoneto-s-dva-koncerta-pevicata-osamna-s-1-milion-v-dzhoba/215084 Kliuki.net
Лили Иванова напълни портмонето с два концерта (Певицата осъмна с 1 милион в джоба)

Само с два концерта Лили Иванова е събрала приходи, възлизащи на около 1 милион лева. На 15-и и 16-и декември тя успя да събере поддръжниците си в зала 1 на НДК, като за сетен път цените на билетите ѝ бяха космически. Въпреки трудностите, които българинът ежедневно изпитва по отношение на финансите, явно все пак мнозинството е намерило възможност и да задели настрани за един билет. Средната му цена бе около 150 лева, а предвид пълната зала всеки концерт е донесъл на естрадната прима малко над 500 000 лева.

Разбира се, важно перо са и разходите, които се правят за всяко подобно събитие. В повечето случаи, според запознати, залата и техниката се поемат от добронамерени спонсори, което допълнително улеснява изпълнителката. Билетите за концерта в Народния театър “Иван Вазов” пък чукнаха 500 лева, като не бива да се забравят и приходите от всички нейни участия в страната. Независимо от разходите си, певицата е прибрала солидна сума. Пълните зали са характерни за нейните изяви и хората, които я обичат, не пестят средства, за да ѝ се насладят на живо. Така след тегленето на чертата Лили Иванова май е осъмнала доста по-богата от преди.

Източник: show.blitz.bg