април 26, 2024

Линда Петкова се изфука със сестра пивоварка (Канадските сватове на Петков въртят бизнес за милиони)

Бившата премиерша Линда Петкова може да се похвали със семейство с традиции

https://kliuki.net/bg-kliuki/linda-petkova-se-izfuka-sas-sestra-pivovarka-kanadskite-svatove-na-petkov-vartyat-biznes-za-milioni/196960 Kliuki.net
Линда Петкова се изфука със сестра пивоварка (Канадските сватове на Петков въртят бизнес за милиони)

Оказва се, че не само тя съумява да върти бизнес за милиони. Сестрата на Линда Петкова успешно се занимава с производство на… бира. Така роднините на Кирил Петков нарастват още повече по линия на печелившия бизнес. Даяна Маккензи притежавала една от най-добрите пивоварни в Канада, по-конкретно във Ванкувър. Преди да почине, там работела като технолог и майката, а впоследствие оперената щерка продължава да върти занаята. На практика семейството на бившия премиер е доста амбициозно по отношение на семейните проекти.

Самата Линда се прочу покрай своите торти и различни лакомства за богаташи. Въпреки баснословните цени на продуктите сладкарницата ѝ явно се развива прилично добре. Ако се вярва на слуховете за търговския нюх във фамилията, съпругата на бившия премиер явно носи в гените си усета към търговията. И докато сестра ѝ приготвя бира за своите клиенти, Линда е избрала другата опция – да се погрижи за десерта им.

Семейството нашумя покрай предишните избори, когато партията на Кирил Петков успя да извоюва победа. Впоследствие постоянно бяха коментирани в публичното пространство. Благодарение на бизнеса обаче успяхме да разберем и за някои от страничните им дейности. Дали ще бъде бира, или пък торти, важното е да върви.

Източник: bgnow.eu