април 19, 2024

Лора Крумова се похвали с 9-годишния си син (Журналистката показа порасналия Явор – Снимка)

Водещата за първи път си позволява да покаже порасналия си син, тя е известна с това, че ревниво крие личния си живот

https://kliuki.net/bg-kliuki/lora-krumova-se-pohvali-s-9-godishniya-si-sin-zhurnalistkata-pokaza-porasnaliya-yavor-snimka/197734 Kliuki.net
Лора Крумова се похвали с 9-годишния си син (Журналистката показа порасналия Явор – Снимка)

Лора Крумова е известна с това, че не обича да парадира с личността си и какво й се случва в личен план, но най-сетне повдигна завесата и показа сина си. Момченцето, което се роди преди 9 години вече е ученик и посещава софийско школо. От фотото, което Крумова пусна във фейсбук се вижда, че малчуганът е одрал кожата на мама, но по нрав изцяло прилича на татко си Сотир, който е учител по сърф. Явор яхнал сърфа още преди да се научи да говори и от  сега се  увлича по спорта.

Лора Крумова се похвали с 9-годишния си син (Журналистката показа порасналия Явор – Снимка)

Отдавна се знае, че баща му е един от най-добрите инструктори по водните спортове в България , собственик е на школо по сърф, намиращо  се в къмпинг Градина покрай Созопол и там край морето живее цяло лято на каравана. Край морския бряг прекарват летата си наследниците му Явор и Мина. А зимно време си изкарва хляба като учител по ски на курорта Боровец.

В продължени на 12 години Лора и Сотир живеят почти разделени, но само физически. Те се запознаха през 2009, имат 2 деца. Но все още не са минавали пред олтара.

Журналистката обаче бленувала за сватба. Преди време призна в ефир, че при една семейна кавга с дъщеря си – 3 годишната ядосана Мина й се сопнала , че баща й ще я махне, защото не му е съпруга. През смях водещата намекна на половинката си, че май е настанало време да станат законни съпрузи, както и, че идеята да вдигнат сватба изобщо не й е чужда.