април 26, 2024

Лоренцо на Софи Маринова предложил брак на гаджето в Дубай (Певицата стяга пищна циганска сватба – Подробности)

На Софка ѝ предстои да се вихри и като баба

https://kliuki.net/bg-kliuki/lorenco-na-sofi-marinova-predlozhil-brak-na-gadzheto-v-dubay-pevicata-styaga-pishtna-ciganska-svatba-podrobnosti/201143 Kliuki.net
Лоренцо на Софи Маринова предложил брак на гаджето в Дубай (Певицата стяга пищна циганска сватба – Подробности)

Синът ѝ Лоренцо вече е голям мъж и явно го бива и в предложенията за брак. По последна информация той предложил на любимата си в Дубай. Общата почивка с мама в крайна сметка се превърнала в планове за пищна циганска сватба. Именно на частно парти в арабския разкош младежът се разписал и с пръстена. Гаджето пък маминият синковец познавал още от дете и както повелява животът, често приказката може да завърши и щастливо. За капак желанието на новоизлюпения годеник било да се разпишат с типична циганска сватба. Ромските традиции в случая наистина са безмилостни – ядене, пиене и всякакви шукаритетни изпълнения. Годежът на младите щял да бъде в по-интимен кръг, докато сватбата – обратно.

Бъдещата свекърва си е царица на забавлението, така че със сигурност сватбата ще се помни не само от цялата рода, но и от случайните замесени. И макар Лоренцо да е все още млад, явно си има афинитет към ромските традиции. Семейството си е дало достатъчно време, за да се подготви – събитието е планирано за месец март другата година. Младите искали само тя да пее на сватбата им, но самата Софи Маринова била поканила куп колеги и гости.

Източник: hotnews.bg