October 16, 2024

Лоренцо на Софи Маринова стяга музикална кариера (Синът на Софка трупа точки по мустак и с женски голотии – Фото)

Музикалната сцена ще се обзаведе с нова звезда

https://kliuki.net/bg-kliuki/lorenco-na-sofi-marinova-styaga-muzikalna-kariera-sinat-na-sofka-trupa-tochki-po-mustak-i-s-zhenski-golotii-foto/232069 Kliuki.net
Лоренцо на Софи Маринова стяга музикална кариера (Синът на Софка трупа точки по мустак и с женски голотии – Фото)

Добре познатият ни син на Софи Маринова планира да се завърне с гръм и трясък в света на музиката. Първите му стъпки по пътя на майка му не се увенчаха с успех, а след това той се поотклони дори от правия път. Сред редица изцепки, та дори и сблъсъци със закона Лоренцо май е преценил да се захване с по-полезни занимания. А какво по-естествено от това да направи музикална кариера?

Софка от години е име в бранша и е в състояние да му метне сериозно рамо. Така прохождащият изпълнител пусна и трейлър на първото си парче, което се очаква да излезе скоро. В краткото клипче се вижда, че се е барнал с тънък мустак и брада в комбинация с шарен екип за разкош. Разбира се, не липсва и женска красота. Неизвестна мацка е другата героиня във видеото, а по-особеното е, че нахакано излиза от автомобил по бельо. Прашките и мрежичката, която има за цел да поприкрие задните ѝ части, са си култови атрибути.

Макар да не става ясно защо се е пипнала така (или по-скоро са я пипнали от екипа), видеото явно ще следва класиката в жанра – тузарски атрибути и голотии. Други две девойки пък разменят пачки в автомобил, така че вероятно ще се вихри и някакъв сюжет. Феновете на лекия жанр вече са свикнали да виждат едно и също в клиповете на любимите си изпълнители, така че и Лоренцо ще се впише в традиционните сюжетни линии – пари, жени и скъпи коли.

Източник: show.blitz.bg