май 05, 2024

Лошо! Катето Евро не ще да види кандидат-снахата (Ивелина Чоева ще стяга сватбата в немилост)

Снаха и свекърва читаво брашно не умеят да смелят

https://kliuki.net/bg-kliuki/losho-kateto-evro-ne-shte-da-vidi-kandidat-snahata-ivelina-choeva-shte-styaga-svatbata-v-nemilost/212390 Kliuki.net
Лошо! Катето Евро не ще да види кандидат-снахата (Ивелина Чоева ще стяга сватбата в немилост)

Според сочната клюка в момента Катето Евро и Ивелина Чоева са сериозно смразени. Двете дори не се следват в популярните социални мрежи, откъдето, естествено, може да се направят доста изводи. Кандидат-снахата била открито недолюбвана от бъдещата си свекърва и макар да имаше период на подкрепа и разбиране между тях, май фойерверките са изгърмели. Студената война помежду им е отскоро, като на годеницата ѝ предстои да подготвя и сватба. Венчавката се очаква през идната година, вероятно през летния сезон, а дали майката на Сашо Кадиев ще се включи в голямата подготовка, не е ясно.

Скрита остава и причината за развалените им отношения. За съжаление, най-потърпевш в случая е именно водещият, на когото все по-често ще му трябва да играе буфер между тях. Въпреки търканията обаче той бил убеден, че Ивелина е голямата му любов и нямал намерение да дава крачка назад, било то и заради амбициозната си родителка. Катето Евро пък е известна с топлите отношения, които има с бившата му. Въпреки че с Таня се разделиха, актрисата често може да бъде засечена в компанията на доскорошната си снаха, която приемала като родна дъщеря.

Източник: show.blitz.bg