март 25, 2023

Лукс купон в розово: Джино се похвали с баровската погача на щерка си (Щастливият татко горд с момичетата си – Снимки)

Щерката на Джино стана на 40 дена, спретнаха й погача като на принцеса

https://kliuki.net/bg-kliuki/luks-kupon-v-rozovo-dzhino-se-pohvali-s-barovskata-pogacha-na-shterka-si-shtastliviyat-tatko-gord-s-momichetata-si-snimki/201219 Kliuki.net
Лукс купон в розово: Джино се похвали с баровската погача на щерка си (Щастливият татко горд с момичетата си – Снимки)

Джино Бианкалана гушна дъщеря си преди 40 дена и нарече Данаила  своето най-голямо постижение в живота до сега. Скоро двойката отпразнува погачата на бебето, която се прави по традиция. Естествено таткото не е бил на тържеството, но толкова е горд с двете си момичета, че побърза да съобщи за луксозното събитие и да покаже много красиви снимки.

По традиция на погачата се събират само жени, които са орисници на бебето. От снимките в социалната мрежа не става ясно кои дами са били на луксозното парти. Но няма съмнение, че са сред най-близките на Кристиана и Джино.

От фотосите става ясно, че погачата на Данаила е решена изцяло в розово,подходящ цвят за малката госпожица. Виждаме и самата нея в цялата й прелест в прегръдките на майка си. Заобиколена от безброй балони, всевъзможни сладки и със  задължителната домашна погача по традиция. Не липсва и красива торта както подобава украсата за момиченце.

В социалната мрежа засипаха двойката с хубави пожелания за събитието и пишат:”Жива и здрава да е малката кукличка, хубаво име сте й избрали!”, „Прекрасна е малката, бъдете благословени!”