май 19, 2024

Лукс в Америка! Нана ще се кипри в къща за 6 млн. долара (Мъжът ѝ не пести средства – Подробности)

Водещата приключва с живота си в България

https://kliuki.net/bg-kliuki/luks-v-amerika-nana-shte-se-kipri-v-kashta-za-6-mln-dolara-mazhat-ne-pesti-sredstva-podrobnosti/213841 Kliuki.net
Лукс в Америка! Нана ще се кипри в къща за 6 млн. долара (Мъжът ѝ не пести средства – Подробности)

И е на път да сбъдне американската мечта, не без помощта на съпруга си, разбира се. Британецът се слави с доста дълбоки джобове и на практика върти бизнес с милиони. Макар до момента да можел да действа по важните си дела и от родината на жена си, явно се е наложило да се установи в Америка. За целта цялото семейство смята да заживее там, което довело и до поредна солидна инвестиция. Джонатан броил повече от шест милиона долара, за да се чувства фамилията на място. Имението се намирало близо до океана и разполагало с огромен басейн. Сделката по покупката се случила съвсем скоро, а той дори заминал по-рано, за да организира и бизнеса си там.

Така бъдещето на фамилията изглежда напълно обезпечено. По-добри възможности се откриват и за сина им Джейсън. Тийнейджърът се развивал професионално в тениса и според треньорите си имал големи шансове за бъдеще в световната ранглиста. Сред перипетиите, които преживя майка му, може би наистина е време за тотална промяна за всички. Работата на Нана в “Съдебен спор” я направи популярна, поради което цяла България бе наясно как се развива заболяването ѝ. След като пребори рака, животът на чисто вероятно ще ѝ се отрази добре.

Източник: lupa.bg