October 06, 2024

Любимата учителка на Галена сипе суперлативи по неин адрес, навремето била против да става фолкаджийка (Видео)

Певицата се сдоби с вярна подкрепа от учителката си

https://kliuki.net/bg-kliuki/lyubimata-uchitelka-na-galena-sipe-superlativi-po-nein-adres-navremeto-bila-protiv-da-stava-folkadzhiyka-video/226394 Kliuki.net
Любимата учителка на Галена сипе суперлативи по неин адрес, навремето била против да става фолкаджийка (Видео)

Повод за включване на дамата в ефир стана интервюто на брюнетката в “Преди обед”. Поводът за поканата за участие бяха двайсетте години на сцена, които фолкаджийката чукна тази година. Наред с връщането към миналото и първите стъпки в кариерата си Галена успя да си спомни и за една от своите любими учителки – Дарина Бошнакова. Дамата се включи директно в предаването, като не спести суперлативите си към бившата си ученичка. По думите ѝ изпълнителката е била целеустремена и напълно отдадена на българския фолклор. Двете много често коментирали не само учебните занимания, но и чисто житейските неща и проблемите, с които се среща всеки от нас в живота си.

Галена допълни, че Дарина е прела самата нея и нейните съученички като свои деца. На практика за пръв път госпожата се включва в ефир, за да говори за някогашното момиче от училище. Когато фолкаджийката прави първите си стъпки в “Пайнер”, Бошнакова веднага изразила своите съмнения за бъдещата ѝ кариера. Според нея подобен избор не е добър вариант и младата певица ще сбърка сериозно. Днес обаче госпожата явно е доволна от кариерата на ученичката си и следи всяка нейна стъпка на музикалната сцена.

Източник: ladyzone.bg