май 03, 2024

Любовницата на Трактора му родила син!? (Всичко за мистерията с появата на малкия – Подробности)

Простреляната Мира крие малък син, за който казва, че е роден от донор, а после твърди, че е осиновен

https://kliuki.net/bg-kliuki/lyubovnicata-na-traktora-mu-rodila-sin-vsichko-za-misteriyata-s-poyavata-na-malkiya-podrobnosti/207441 Kliuki.net
Любовницата на Трактора му родила син!? (Всичко за мистерията с появата на малкия – Подробности)

Мъникът на тайнствената Мирослава, която бе ранена почти смъртоносно с Алексей Петров се говори, че е дете на бившата барета. 4-годишното момченце на спортната дама е кръстено Илия на  бащата на Трактора. И много прилича на загиналия си татко. Хора, с които е работила Михайлова разказват, че Алексей Петров му е баща или поне го имал за собствено дете.

Преди пет години любовницата на Трактора ненадейно изчезнала от мястото където работи. А когато се завърнала изненадала колегите си с вестта, че вече е майка. И след като никой не знаел да има интимна връзка с някой мъж отначало разказвала, че момченцето й  е от донор.

В последствие първоначалната й версия се променила и започнала да представя Илия за осиновен. Няма обаче никакви доказателства в тая посока, а отдавна е известно, че в България е доста трудно на самотен родител да му се разреши да осинови дете.

Любовницата на Трактора му родила син!? (Всичко за мистерията с появата на малкия – Подробности)

Нейни колеги се съмняват, че Михайлова може да е използвала сурогатна майка, за да дари любимия си със син. А Трактора от много години наред мечтаел да има мъжки наследник.

А когато Илия се ражда Мира не била в първа младост, а на 44.

С появата на нов наследник на Алексей Петров ситуацията става още по-заплетена. За Трактора се знае, че има само една законна съпруга, за която се бракува  през 1986 г. Казва се Мариана Петрова, но никога не се е развеждал с нея. Следващата му половинка е Ива Петрова, с която има щерка Диляна. А сега ненадейно в наследствената битка за богатството  на убития бизнесмен ще се намеси и майката на невръстния Илия. За който не се знае дали официално е припознат.

Източник: Лупа.бг